090428

Hej igen, det var verkligen länge sen jag gick in på bloggen och bloggade! Ni som brukar kolla på mitt blogg har verkligen inte missat något. Just nu har jag verkligen fullt upp, har massor med stora arbeten som ska in nästa vecka och sen massor med ÄP som väntar. Hur stressigt är inte det, men man får hålla ut, det är ju bara 6 veckor kvar. Denna vecka blir ju en kort skolvecka. Imorgon blir det att hjälpa till i teater gruppen, så inga lektioner.. hehe, och på torsdag blir det att dra till Stockholm och hälsa på en kompis. Men nu kommer det roliga, min kompis har en utbytesstudent som kommer från Thailand. Jag ska guida henne genom Stockholm, eller vissa henne typ stan, ikea globen osv. Men jag är ju inte nån stockholmare, men jag vet ju hur och vart man kan åka, som tur är! hehe .. Men det blir iaf shopping. just nu vill jag verkligen ha ett par snygga, sommarskor. Så har nån sett några snygga skor, säg till mig då xD !

Igår så var E och L modell för mig. Jag ska börja sälja kläder på tradera igen, så de fick vara modell. Bilderna blev jätte bra, tack tjejer! Kolla gärna in!

Men jag tänkte bara slänga in denna inlägg nu när jag har tid, så nu måste jag tillbaka till skolböcker och göra bilderna! ..

Kram

Hemma....

Hej hopp! Nu är jag hemma. Från att vara i värmen blir det istället kylan. Jag har varit hemma sen i måndags men orkade verkligen inte blogga, har fullt upp. Jag ligger efter med fyra prov och massor uppgifter ( stora ) som ska lämnas in inom några veckor. Igår var jag verkligen inte på humör att packa upp och städa, men var tvungen. Resultatet blev att min garderob är proppfullt och inga platser till nya kläder. Men de kläder jag har köpt är ju vår/sommar kläder, som tur är. Jag och mamma hade med oss över 100 kg på flyget och vi fick ta bort många saker  ( nästan 20 kg ), vi hade redan vägt men när vi kom fram till flygplatsen så visade deras våg andra siffror. Otur... Men det vi fick ta bort kommer med posten inom 2 veckor.

Jag har blivit jätte brun, helt solbränd! Just nu håller jag på att fragnar också, typisk. Jag var ute i solen två timmar med solglassögon, ni ska ser mig. Min panna blev bränd och jättebrun medan halva kinden är brun/röd och vid ögon parti är jätte vit. haha, ni ska bara ser.

När jag hade landat på Arlanda flygplats så såg jag Kenza, som kom hem från New York. Ni skulle har sett min minn när jag såg Kenza, typ skrek ut hennes namn, jätte högt.

aja, jag återkommer sen med vad jag har gjort. Måste återgå till skolböckerna...

Kram

- M -

RSS 2.0