En man aldrig kommer att glömma!

Hej, Vad har ni för er då? Själv har jag precis vaknat. Det hände så mycket idag så jag var tvungen att sova ut lite. Men det konstiga är att jag har glömt bort hur råkade somna och varför jag vaknade. Det känns som en bak smäll! Hehe.. Idag har det varit en händelse rik dag. Först hade vi skridskor, mina fötter känns väldigt ömma efter det. Eftersom jag inte tänkter lägga 2000 kr på ett par skridskor som sedan kanske användas bara några gånger, så fick jag låna. Men kul var det i alla fall =)... Sedan skulle vi beställa/prata om trycker till klass tröjorn, jag och Lisa hade fått ansvar. Äntligen är allt bestämd och kvar har vi att skriva vad man vill har och vilka storlek osv. Under tiden vi snackade om detta så blev det bråk i klassen mellan killarna och en tjej. Det flög en bänk och stol som gick nästan sönder. Trasig blev det i alla fall! Det var lite rolig men samtidig så var alla rädda att få grejer på sig och var rädd att tjejen skulle hoppa på någon. Hehe.. Jag satt vi kateden och hade min mun öppen, häpnad öppen ( =O ) Ni skulle ser, jag höll på garva ihjäl mig ! =) Sedan satt vi kvar i nästan en timme i klassrummet och summera vad som har hänt. Så var våran mentor tvungen att köra ut oss för alla lärare var tvungen att gå hem.

Innan jag dra så måste jag säga förlåt till Emily, vet inte om jag har stavat rätt Sry. Det var verkligen inte att göra dig sååå illa men TA ALDRIG MINA NYCKLAR =) ..

snart blir det att dra hem till Emmy och färga Nox hår och kanske klipper!
Måste fixa i ordning mig !!!

Peace**
Kram **

Längtar till Jesse!

Hej! Sitter här och kollar på klockan och längtar till jag får ser min Jesse. Jesse är en hundvalp som jag har fått av mina föräldrar! Varför jag inte får ser den nu är att, dem har den i Thailand. Dom tyckter inte om att vi ska har hundar hemma, för min lillebror.. Suck **
Namnet Jesse kommer från Jesse Mccartney. Jag har alltid gillat JMac och han är så söt/snygg och en framgångsrik stjärna! Så därför fick min söta hund hetta som killen som har alltid har en plats i mitt hjärta <333 JMac

Sååå exakt om fyra veckor är jag borta från V.vik och är långt borta från Sverige. Då är jag i Thailand =) Yeah..

Jag måste nu tillbaka till franska böckerna. Tog en pause och gick för att duscha så tänkte jag passar på att slänga in en inlägg.

Peace**
Kram**




Gjorde en bild-collage på Jesse Mccartney <333

Försöker ladda upp en bild på hunden men det går inget vidare! =( Får ser om jag klara göra det sen!!


Klar!

Hej bloggen, är har nu kommit hem och hunnit käka lite. Inspelningen gick bara bra, men det blev många tagningar och jag gjorde bort mig flera miljoner gånger =X hehe..Men bra gick det i alla fall. Så nu är vi klara med denna dans. Tack tjejer, ni var jätte duktiga <33 Kameran följde med som lovat, ladda upp dem snart!

Hur har eran dag varit? Min var sådär, jobbig men kul!

Idag blir det att plugga inför franska redovisning och packa igen! Skridskor imorgon skit jobbig!

Ps... Jag har skrapat upp ett par ställen på min laptop.. Fan *Ursäkta språket* =( Sååå smart man kan va!!!

Peace **
Kram**



Jag hade svart mask och gula läppar. HOT!

@ skolan ...

Tjena! Sitter här och pluggar i teknik med N,E,E ... Aaah.. Håller på att dö av garv idag. På lunchen garavade jag och vårat gäng så mycket att vi har fått magmuskler =) hehe. Vi förlängde nog våra liv med tjugo år eller mer =) ..

Det blir en lång dag idag, efterskolan blir det inspelningen.. Hoppas det går bra!

Hörs!

Peace**
Kram**

Friends = Enemy?

Hej bloggen, seg kväll! Sitter här och läser gamla konverationer mellan mig och gamla kompisar! När man läser om hur det var och jämför med nu, ser man verkligen att folk har förändrats dramatisk! Jag saknar verkligen dem gamla kompisarna. Men nu vet jag att mina vänner är mina fiender... För jag är verkligen inte kompisar med dom längre och kan knapp ser deras face..!

sitter och tittar på MTV , my sweet sixten. Seriös, vad har tjejen för problem. klagar dit och dat, allting var fin på henne. Sedan tycker hon att hon är tjock?! Va fan *Ursäkta, språket * Hon är jätte smal, ändå så vill hon tränar! Hon har verkligen problem... aah snobbig unge! 

Ska duscha nu, sedan blir det film och ska göra lite gollage och sedan blir det att packar inför inspelningen imorgon.. 
Håll tummarna!! =)

Peace ** 
Kram**
 

090225

Hej bloggen! Äntligen hemma, jobbig dag i skolan idag =( .. Eller så var det bara nu när man har burit på 2 kilo laptop med sig och sedan handlat *?! Aja ... Först slutade jag vid ett och var tvungen att går tillbakak till skolan vid 3, för att  träna med några ungar från skolan! Dansen ska spelas in imorgon, nooo .... Vi är inte ens klara och ingen är direkt på topp. Men vi har ju tränat flera gånger innan, allting satt perfekt, timeing och dans stegen... Så jag kan vara glad att vi kommer klara oss imorgon.. ( kamera åker med i väskan ). Hoppas vi hinner för jag måste göra frisyr på dem och sedan hinna träna ett par gånger !! * Håll tummarna *!

Ska nu fixa iordning maten, idag blir det att ta hand om Chris... Mamma slutar sent tyvärr =(
Idag blir det Skink - och pasta sås med skruvad pasta, sedan mys med film och läser...
Måste hinna med att packa också...

Måste gå, om jag hinner så slänger jag in en inlägg innan, jag sover...


Peace**
Kram **

TisdagMys

Hej bloggen eller borde man säga god natt ? Okey .. jag tänker i dag ladda upp bild på min outfit idag. Men innan det så vill jag säga grattis till Prinsessa Victoria och Daniel som äntligen har förlovad sig, vacker par =) Victoria ser ju verkligen lycklig ut.. och Daniel med såklart!  Grattis får man väl säga en gång till !

Ska snart hoppar in i duschen och sedan sova, det blir tidig morgon imorgon ( låter konstig, hehe ). Ska lämna Chris och sedan blir det ÄP Sv muntlig.. Vill helst vara ut vilad, hoppas att personen som jag ska jobbar med är också utvilad. För idag verka det som att han inte har sovit, och var inte på topp! Vila!

Ooh, har ni sett Kenzas senaste inlägg, det var på en DKNY väska. Super snygg! Har letat efter såna med har inte lyckas. Nu vet jag att det finns så ska ser om jag också köper en likadant eller en annan märke och modell..








Jeans - Jc 699kr
Tröja - Jc 129 kr
Linne - jc 129 kr
Skor - "converse"
Jacka - On the peak
Halsduk - Thailand


Fick en kommentar om det senaste inlägget. Om att jag har gått vidare och är med annan och att jag inte ska göra samma misstag. Då vill jag säga så här! Varför ska jag vara fast i något som var en missförstånd, varför ska jag inte vara med någon annan? Jag glömde det som hade hänt på bara några dagar, även om jag ser det varje dag, varför ska jag bry mig?! Och att jag är med någon annan är för att jag vill, inte för att jag håller på att förtränga mina känslor ! Nej och absolut så tänker jag verkligen inte skriva eller göra samma misstag som jag gjorde! Har verkligen lärt mig en läxa som jag kommer har det i huvud varje dag! Men tack för att du varnar och bry dig <3 taack!!!
Det som har hänt förtjänar inte att man ska blir ledsen eller arg.. En missförstånd = Glöm det bara!

Aja.. måste hoppar in i duschen nu ... ses <33

Peace**
Kram**

090224

Hej! Har nu kommit hem från skolan, rolig var det i alla fall, hur var eran skol/jobb dag?  I går glömde jag berätta om en jätte gullig grej!  När jag kom hem igår från skolan och gick genom alla brev så fick jag ser en packet som var till mig.. Yeah ...  Öppnade den och såg att det stod : BE MY VALENTINE <3 och det var två par sockor. Ena stod det Sötnos och på den andra stod det ÄLSKLING. Jag vet inte vem det är som har skickat det, men dem var jätte söta .. Tack <333
Men det är ju lite efter med elva dagar! Men orka bry mig, det var såå gullig ändå.. Senare är bättre än aldrig som man brukar säga, eller ?
I natt kunde jag inte sova, försökte men det gick inte! Suck* Hatar att man inte kan sova när man måste. Så jag bestämde mig för att kolla på film, under filmen fick jag en ljudmeddelande av en kille.  I meddelande så sjöng han för mig. Ingen har någonsin sjungit för mig, så tack.. Sedan blev det en till sång, på thailändska! En svensk som kan sjunga thai, som en riktig thai också.. Blev förvånad! Så vackert =) Thanks. Han gör så man blir glad. Innan dess så skrev han att jag var hans drömtjej! Är det inte lite tidig?! Med tanken på att jag gå ju på grundskolan... och han vet inte riktig hur jag är och jag vet inte hur han är som person. Men han verka gullig och snäll!

Om ni ser en måttband och sätter den runt midjan eller andra ställen i kroppen. Och personer som står omkring dig säger : Är du dum i huvud eller? Vad håller du på med? Har du anorexia tankar? Tycker ni att det är fel att mäta sig själv? Jag tycker inte att det är fel men varför ska man ställa dumma frågor och ge dumma kommentarer?  Jag tycker att sånt beteende är bara dum. Man kanske gör det för att man har lust, vill veta.. allt positivt då. Det behöver ju inte vara för att man vill veta om man har gått upp eller hur många centimeter man har gått ner... Vad vet dem som är omkring dig vad det är du vill. Tycker att att folk borde sluta med att se ner på personer som är smala och mäter sig själv,bara för skoj skull! Det är en helt annan sak om personen är jätte smala, tränar, äter ingeting och tycker att man är fet.

Måste gå och äta, ska hämta lilla Chris sen...
Skriver mer i kväll! =)

Peace **
Kram **


090223**

Hej kära läsare! * Låter töntig* =) Fick frågor om varför jag inte har skrivit några inlägg som senaste dagar så därför vill jag förklara.. Fick även frågor om var det för att "dom" vet om bloggen och det är därför jag inte längre vill skriva! Nej! Fel fel, Det har  ingeting med dom att göra, det är bara bra. Mer läsare ! =) Jag vet att jag har inte släng in några inlägg men jag har haft fullt upp på sportlovet, var tvungen att pluggar så jag kommer lite före kompisar, eftersom jag ska åka bort om några veckor!  * längtar *
Så har jag faktisk inte så mycket att skriva om, eftersom jag gräver ner mig själv med böcker, och det har blivit många sena nätter. Så tror inte att ni vill läsa om sena nätter som bara består av att plugga.
 Just nu har jag faktisk börjat träna också, jätte kul.. Vill komma i form innan sommarn och Gymnasiet! =) Så innan Thailand resan också... Jag och mamma har redan börjat packa, väskorna är fulla med prylar och presenter. 
 Har ni börjat träna än? Så ni kommer i fin form till sommarn...  =)

Aja... ska nu efter flera sena nätter sova tidig. Skön... God natt <3

Peace -

Kram **

Ps.. Lite hudvård tips -
 Ni som tycker att eran hy ser blek och torr och trist ( alla typers hy ), ska prova tvätta ansikte med fil eller yoghourt (?) Helst natruell.. Då ni skrubba och sedan ta ni det som mask i 5 minuter! ( Då får ni lägga i mer så det blir lite tjockare lager ) .. Efter så tvätta ni bort det med ljummet vatten och sedan klickar ni lite ansikt kräm efteråt, om ni tycker att det behövs!
Medan ni skrubba kan det kännas lite konstig, inget fara det ska vara så!! DS

Hur var Oscarsgalan, såg ni det.. Själv så missade jag =(




Trött...

Imorse skulle jag och mamma dra och träna vid nio, men ingen av oss orkade så tidig. Så jag vaknade vid tolv. Skön att sova ut lite efter träningar, jag blir verkligen skit trött av dem =) Men det finns ju fördel med den! Men vi drog till Nautilus vid fyra och har nu kommit hem från Nautilus, var där i en timme med mamma. Vi hade faktisk kul. Direkt efter löpbandet kunde jag knapp gå, vinklig hehe ... Sedan satt gick vi och basta, det var så varm så man inte vill komma ut. Sedan blev det hemgång, och vi cyklade. Ni skulle ser hur halt vägen var.. Jag trodde att jag skulle får krypa hem =S

Idag kom biljetterna, längtar. Idag är det exakt 5 veckor kvar till jag åker.. Jag längtar sååå
Men imorgon kommer Gai hem, Jeppi! 

Aja... Ska gå och fixa mat, ganska sent med middag, men det blir sallad så det gör inget eller ?! ^^^

Kram **




Bjuder på denna bild O.o

God Morgon !!

Har ni sovit gott? Det har jag men är fortfarande lite trött... Var tvungen att vakna upp tidig för, skulle lämna av Chris på dagis. Tänkte somna om, men ville ser POC ( Pirates of Caribbean ) trean. Så det blir det istället + att om två timmar kommer mamma hem, då blir det träning på nautilus. Just nu vill jag verkligen träna för jag känner att jag har gått upp massor eller några kilo i alla fall .. hehe

Ska nu njuta av filmen
Love ya

Kram**

Dagens Outfit

Här kommer dagens outfit....








Outfit :
Silvergrå jacka från lindex 699 kr
Skor ( bruna ) Wedins 799 kr
Skor ( svarta ) 599 kr
diesel jeans 1200 kr

Bytte skor, hade svarta när jag var i stan med ida, hade bruna när jag var på lager !!

Kram **

När vi båda andas..

Hola! Sorry att jag inte skrev några inlägg igår, orkade inte och hade verkligen ingenting att snacka om! hehe... Idag var jag ute på stan med Ida, tack för en underbar dag! Det blev västervik stan, letade efter jackor, smink m.m åt henne. Idag var det typ första gången på flera månader då jag gick in i en bok affär. Jag gick och frågade efter om "När vi båda andas" , tror jag att den heter, kommer ut i äffären samma dag som den släpps.Den borde ju komma ut, både i affären och på nätet, samma dag! Denna bok blir den första som jag köper, har alltid lånat , orka inte lägga pengar på böcker.. hehe. Har verkligen längtat till denna bok och den ska jag inte läsa förrän den 26/3, på flyget xD 
 Senare så blev det hemfärd med kusinen, på vägen blev det lite fika ( Pk och wienerbröd ) ... Gott Gott.

Sedan blev det middag med några av mammas kompisar. Sedan blev det mer shopping på lager. Hittade massor med billigare och bra saker där! 
Idag fick jag världens pinsamaste telefon samtal. Det var när jag var på lager och det ringde på min mobil. Svarade som vanlig och hörde mummel. Trodde att någon ringde fel, för killen hade utländsk uttal. Eftersom jag inte hörde så sa jag bara hallå, vem är det? Va ? aa.. i alla fall sedan fick man fram att det var en av mammas kompisar som snackade engelska =S Pinsam pinsam, så frågade han om jag ville fika med honom,.. seriös flörtade han med mig eller vad ? Jag känner ju inte honom ^^ Men det blir fika någon senare i veckan...

Köp listan:
- Bondelid hoodie - 799 kr
- Toppar - 80kr  * 2 + 70 kr lager 157
- Tröja Only - 159 kr
- Mys sockor - 69 kr Kappahl
-Linnen 50kr lager157

Det var det jag fick hem idag!



Hittade denna bild och tyckte att den var verkligen bra på mig!

Aja,,, ska sova nu så ses <3

kram **


090216

Aaaah.. Vad har ni gjort idag då? Själv har jag bara suttit framför datorn och kollat på film, skön! Idag skulle jag och min kusin ner till stan men orkade inte, så nu är han där ensam med sin mamma..
Har ledig hela veckan nu, vad ska man hittar på?! Vad ska ni göra eller vad har ni gjort, er som har haft sportlov!?

Hittade sladden til min kamera, äntligen kan jag lägga upp bilder!!! Yeah...
Slänger in lite bilder senare...

Ps... Kände nyss på min huvud och märkte att jag har fått en bula, vad fick jag den ifrån O.o hehe

Kram**


*090215*

God morgon, god morgon! Har ni haft en mysig morgon? Det har jag! Ligger här, nu i sängen med sötnosen! Vill inte går upp heller, för det är sååå varm!
Idag ska jag börja med alla mina läxor, hoppas jag kommer i gång med det snart. Måste hinna halv klar med allt innan jag åker ! Har nu hela veckan på mig och sedan några veckor i skolan så jag borde blir helt klar innan jag sticker. Yeah.. Det är så skönt att sportlovet inte har börjat än.. får ligga hemma under täcket hela dagarna och länge!
Just nu längtar jag till lunch, är jätte sugen på omelet, har käkat det i snart två veckor. Yummi...

Ska kolla på film innan jag dra mig upp ur sängen och duscha och sedan börja med läxorna..

Kram**



*090214*

Hallå! Hur har eran dag varit, romantisk? Själv har jag varit med tjejerna, som planerad! Har inte haft tid att blogga förräns nu, som ni ser! Jag kollat på " The Amityville Horror" skräckis som alla verkligen skrek av. Själv har jag sett den flertal gånger men dem skrämmer mig ändå. Tjejerna skrek av skräck och sedan skratta vi åt varandras skrik...haha ! Men idag var det en lyckas dag, Tack!

Vad gör ni ikväll? Nu sitter jag och min kusin framför tv och kolla på " Dante's Peak" Jätte bra film om vulkan som har vaknat igen. Skådelspelare Pierce Brosnan och Linda Hamilton, två bra skådespelare. Jag gillar verkligen Pierce när jag var med i 007, James Bond.. Hot hot! hehe. Rekommendera denna film!

Idag var mina föräldrar hos farmor och det blev en snabb besök i Ullared. Jag fick en jacka och mys byxor, mysig mysig .. Har ännu inte tagit av mig jacka, den är så mysig..

Idag läste/ kollade jag på Stina-Lees blogg, hon skrev att hon köpte adidas jacka i Bangkok. Jag har tänkt på att köpa en sådan, men här i Sverige. Menmen nu ska jag åka till Thailand om några veckor kan ligga gärna väntar med det, vilket blir mycket billigare!!! .. Super...


Aja, ska nu koncentera mig på filmen och snacka om mobiltelefoner med  kusinen

Har det så Bra!!!!!

Kram**


Alla <3 Dag

Äntligen är fredag den 13 över, 00.02! Och nu kommer en annan underbar dag, nämligen Alla <3 Dag! hehe, hoppas ni har hittat på något att göra på denna romantiska dagen. Själv blir det att vara med tjejerna senare på dagen, film och käk! Mumss...

Ja, som ni vet så är biljetterna till Thailand beställda, direkt efter samtalet så plockade mamma fram alla väskor och presenter vi hade, samlat på oss! Men för min del så kunde jag bara inte hålla tyst, var nämligen tvungen att skriva om det både på BDB och Bloggen, samt ringa till min moster som fyller år idag! Grattis..
Hon blev jätteglad att jag kommer ner och det är min present till henne.. Hon skrek i telefon av glädje, babblade om planer eller det hon vill göra när jag kommer, så det blir att åka till Koh Chang.. Väldigt fin bad och strand ställe!

Aja. ska sova snart för imorgon måste vakna tidig för att städa, har ännu inte hunnit! hehe

Kram**

Ps. till personen som frågade om hur jag känner mig, eller klara mig lättare sagt,  om det som hade hänt! Jag klara mig väldigt bra, varken ledsen eller tjuri.. Dvs jag tyckte att det lätta trycket och det känns bra helt enkel... Jag börja gå vidare nu men det kommer ta tid, eller hur?! Man lär sig av sina läxor =D
Tack för alla snälla kommentarer! ... <333


Äntligen !

Ohhh... Jag trodde att jag skulle dööö! Jag och mamma har suttit och snackat med alla, allvar alla, flygbolag i hela sverige!, I två timmar. Vi ringde för några dagar sen och dem sa att det fanns plats på den datum vi hade bestämt och priset var billig. Men när vi ringde idag så var dem "slut" , aja men nu blir det i alla fall lite senare. Jag trodde att jag skulle får mer otur denna vecka, efter vad som hade hänt, är ju förkyld ( hatar ) och nu biljetterna. Vad trött jag blir av att har otur.. I dag är det ju fredag den 13, trodde att det berodde på det. Menmen nu är biljetterna beställd, men det blir några dagar senare än beräknat!  Här får ner höra något som är, ja, rolig!

Jag : Mamma ska vi ringa och säga till dem att vi åker ner?
Mamma : Nej, jag tänker komma och ge dem hjärt attack!

ja, mamma vill helt enkel ger dem en överraskning ( hjärt attack ). hehe men det blir rolig att komma ner till solen och ta det lugn, massor shopping får man faktisk inte glömma! Snart.. eller om en månad och 13 dagar! ... fan vad lång tid det är  >.< ...

Aja ska nu ligga hemma och dricka massor med Te och medicin.. Oooh, måste bara säga att inatt låg jag verkligen i min snoriga papper hög!! Hehe Äcklig..

Kram**

ledig ledig!

Hej bloggen! Har nu kommit hem och tagit på mig myskläder! Ligger här och är helt täpp och snorig... Förkyld helt enkel. Men min humör är fortfarande på topp. Why ? jo, idag fick jag min ledighetsansökan godkänd.. Yeah,, Nu blir det thailand! Men biljetterna är inte helt bokade, måste vänta tills mamma ledighet också blir godkänt. Får väntar till imorgon då vet vi vad som gäller! Och ska ringa resebyrå i STHLM så fort dom öppnar! Yeah..

Idag är det sista skoldagen och nu är det sportlov! Äntligen ledig, orka inte gå till skolan och ser deras "face". Ni skulle förstår varför om ni ser blicken dom ger mig varje gång jag är i närheten. Orka inte med dem. Men under sportlovet blir det att häcka framför skolarbete. Vill vara klar eller åtminstode halv klar med dem innan jag åker, men har ju fem veckor på mig innan jag åker. Fast göra dem när man är ledig är ju bra, slipper stressa medan man har andra skolarbete och läxor. Ska snart skriva en lista om vad jag ska göra för att ersätta de lekiton som jag är borta, har massor med idéer ! Hoppas lärarna tycker att dem är bra! ...

Äntligen, jag har hittat på något att göra på alla <3 dag! Ingen dejt eller så, men det blir filmdag med tjejerna! Pommes och kebabsås till Mums... Har ni hittat på något på alla <3 dag ?

Just nu kan jag inte ladda upp bilder för jag hittar inte sladden till cameran! ... Måste verkligen hållla reda bättre! ..

Aja... ska gå och snyta mig nu !! Hörs senare!

Kram**

Onsdag

Halloj? Vad har ni gjort idag då? Idag blev det skola, som vanlig. Nu tittar jag på The Hills, gillar LC ! Hon har en skön stil och ser jätte bra också.
Efter skolan så ringde jag och mamma runt efter flygbiljetter till Thailand.. Jaaaa ! Vi har hittat men nu är det skolan som är problemet! Vet inte om dom kommer släppa iväg mig. Eftersom jag ska vara borta tre veckor från skolan så har jag kommit på hur jag ska lösa mina skoluppgifter! Hålla tummarna!  Och att övertala pappa att låta mig, min mamma och Chris åka. Medan vi är i Thailand så ska pappa jobbar, vilket är orättvis.. menmen!
Sedan blev det Videosamtal med Gai. Min kompis som verkligen stöttar mig och är som en bror!

Idag när jag kom hem  fick jag en kommentar som verkligen gjorde mig upprörd! Kommentaren om varför jag går runt och tror på dit och dat. Personen vet ju verkligen ingenting, vad som hade hänt. Jag kan säga så här att jag missförståd allt! Men om du var i mina skor skulle du också uppfattat så! ... Det är allt jag säger.
Att snacka om det som har hänt är ganska obekväm, jag vill helst inte snacka om det. Vill inte att ni ska dra upp detta mer! Hoppas ni förstår...
Vill säga tack till er alla som står vid min sida och har gett mig stöd! <3
 
Kram **


C-vitamin!

Hallo! Nu har jag äntligen kommit hem från stan . Först var det Donken med tjejerna. Kul blev det, roliga minner och gamla goda mellanstadiet minne!
Jag träffade en som jag inte har träffat på typ jätte länge, min egen bartender! ( vi träffades på en fest ) ! Det var i alla fall kul att träffa han.

Jag säger bara så här, det är typ -5 ute och jag gå i tunn leggings och kort kort linne ( mitt fel ) är jätte kallt! Just nu så är jag jätte trött och har ont i huvud ! Min rösta börja går bort mer och mer! Men jag tänker gå till skolan hur eller hur , imorgon är det genom gång inför SO provet! Det blir en kort dag imorgon, slutar vid ett och sedan träning, dance!

Aah.. ska nu dra och byta kläder sedan snacka en lite stund med Natta och knarka C-vitaminer tills jag ser ut som en apelsin =D ... hehe

Kram **


Tack!

Hej! Ni andra läsare vet säkert inte vad som har hänt.. Som ni ser så har det hänt något men det är över nu.. Finally ! =D Och tack till er som gjorde så att jag fick svar på mina frågor! 
Vi gjorde en liten sak till en stor grej, vilket var fel! 

Vad ska ni hitta på? Jag har nu kommit hem och läst en kommentar som fick mig att inse hur saker och ting är!  Men snart blir det donken men tjejerna och har kul!
Till er läsare som har läst om mig och han, så vill jag säga att det är ingenting mellan oss mer än kompisar!

PS . Tack Oscar för kommentaren, den gjorde att jag fick svar på mina frågor... 
Det är mitt fel att jag tog det på helt annat sätt och inte som han hade tänkt sig!  Det var verkligen inte med mening att såra dig, så förlåt! Men om det är något som du vill säga så kan du säga det till mig ! Så bara du vet så skrev jag inte Gay till dig! Hoppas att allt kan blir vanlig igen! =D


Skriver ikväll !!

Kram**


Listen up, guys and gays ;O

Hej killar!
Det är ju ganska uppenbart nu att ni läst min blogg. Ni är inte direkt diskreta..
Jag vill bara att ni ska veta att allt jag skrivit är sant och jag har ingen användning för era åsikter.
Skratta om ni vill, jag kommer inte ta bort någonting. Jag hoppas bara att ni kommer att respektera mig och inte sprida allt det här vidare. För det här drabbar ju er kompis också.
Om jag nu sårar 'dig'(du vet vem du är) så är jag ledsen, det var inte meningen.
Jag behövde bara skriva av mig, eftersom du aldrig gav mig några svar på mina frågor.
Jag hoppas bara på att jag inte förstört vår vänskap. Jag ser att du faller lite för grupptryck, men jag hoppas på att du följer dina egna känslor, och inte dina kompisars.

Jag är faktiskt rätt så glad över att ni hittade till min blogg. Nu vet han väl allting och det var det jag egentligen ville. Bara att det här kanske var fel sätt att säga det på.

kram**


My day

Hej! ... Vad har ni gjort idag då? Själv har jag varit i skolan och hoppat in i garderoben ( då menar jag bokstavlig )... försökte hitta kläder till imorgon... hehe.. jätte jobbig att man har samma vanliga kläder, men det är bara dem som passar! aja ... Längtar till sportlovet för då... bli det shopping i linköping ( troligvis ) eller STHLM. Min mamma vet verkligen vad jag behöver .. hehe !
Idag har jag börjat designa kläder igen ! Jag har inte talat om det menmen så är det. Gör det bara för att får min hjärna att slappna av...

Något mer som har hänt efter skolan/jobb då ? Vad händer på eran skol/arbete idag?
För min del trodde jag att det skulle blir pinsamhet.. Varför? Joo, om ni har läst tidigare, scrolla ner, så berättade jag om när jag fråga honom hur det är mellan oss. Han sitter bredvid mig i klassrummet. Trodde att han försöker springa iväg från mig men hade fel... eller inte helt rätt heller.. han gick faktisk i från oss flertal gånger.. men när han inte gjorde det. Så var han verkligen gullig, han snackade helt vanlig och vi höll på som vanlig =D! Är glad att det gick som det gick även jag inte fick svar... glad att jag sa det till han i alla fall!

Mamma har tjatat på mig att hittar biljetter till Thailand.. Ja, vi ska till Thailand, i April! På vattenfestival. Jätte rolig.. träffa gamla goda kompisar och hela fetta släkten! ... Vet ni om något billig och bra flygbolag som man kan boka *? Hör av er!

I dag köpte jag en jättefin väska helt underbar! ... Hoppas jag inte får tull avgift eller något avgift grej, jätte jobbig! ... ( Den är ju beställd från Kina såååå )



Svart med rosett! ... kostar ca: 200 kr med frakt .. Billig!!

Kram**


OTH och GG..

Hej! Vad gör ni? Nu kollar jag på One three hill och efter är det gossip girls... Vad kan göra kvällen bättre? hehe .Äntligen har dem börjat igen.. jag vet jag vet, man kan ladda ner dem men jag orka inte och det är inte laglig! hehe som om jag är laglig av mig ändå ..

Vad har ni hittat på under dagen då? för min del blev det ingen promenad.. Kallt ! men istället satt jag och min kusin och kollade på Honey... jättebra dans film ... bättre än step up eller?!

Oooh förresten måste jag berätta om min nya "soffa" ... JAG SITTER PÅ DEN NU!! hehe ... men det blev jätte bra och skönt... men måste bara köpa mer kuddar och grejer..
Att tända ljus är såååå mysig, inte jätte mysig utan någon som man kan mysa med =( ..

På tal om någon att mysa med...
Jag vet inte vad har håller på med, att springa efter honom och vill har honom. Han springer ändå bara iväg så fort man fråga vad är det mellan oss två?! .. Han kan verka mogen men ändå omogen,... tonåringar... hehe
Tack för kommentaren Noxiee! hon fick mig att inse att jag kan får någon bättre .. så tack för ditt stöd..

Aja ... ska forsätta mysa framför tv med godis och tv serier... =D

Kram**


Trött.. Förkyld

Tjooo! Vad händer hos er då? Själv ta jag en paus från städningen. Blir så trött av det, har fortfarande mina pyjamas på mig .. heh. Det är inte bara att dammsuga eller det vanliga, jag är tvungen att städa ( vanliga rutinen ) och sedan vika kläder, tvätta och sedan fixa min gamla säng till soffa. Är inte lätt när man inte har material. Menmen, får gå en sväng på stan och ser om det finns något! ...

Vad har ni för väder hos er? I Västervik är det iaf solig, man får vår känslan.. skönt.. solen skiner och varmare än dem senaste dagarna! Fundera på att ta en sväng med min kusin. Få ser om jag orka.
Imorse märkte jag att jag höll på tappa rösten, kunde knappt prata och mår skit! ... Tack vare min lillebror som smittade mig =/ ... men jag kunde inte ta det lugn, måste städa.. Hoppas det klart snart så jag kan ta det lugn. Sedan blir väl massor med te, vatten och mediciner :( hehe

Aja .. slänger in en inlägg sen!

Kram **






AAhh... Hittade dem här skorna, vad tycker ni? Är lite osäkert om köpet.. förekonomi problem, tyvärr
Men tycker att dem är heta!

Melodinfestivalen

Nu är det melodinfestivalen, bara mys framför tv nu xD ... Men snart måste jag verkligen dra och duscha stinker som faaaan xD ... hehe
Aja skicka in en inlägg innan jag gå och lägger mig ..

kolla ni på melodinfestivalen förresten ?!

Puss och kram **

Heart brooken again?

Tack för alla kommentarer ! <3

Försöka snacka med han idag, om hur det egentligen är mellan oss.. Men han vill inte svara på det! Vi har flörtat länge nu och vi har alltid mysig tillsammans men vet inte om vi är ihop eller det som händer för stunden!
Jag gillar verkligen honom, att han inte svara kan både vara nack och fördel! ... Nack delen är att han inte gillar mig men våga inte säga, för han vill inte såra mig! Eller så vill han inte förstöra vår vänskap..
Fördelen är nog att han gillar mig men våga inte säga ,för hans kompisar ... eller så vet jag inte! ...
Jag kall svettades när jag frågade men nu känns det bättre .. även om han inte svara.
Får ser om jag nu kommer får svar till frågan..

En sak jag tycker att det är jätte konstig är jag frågade honom men borde egentligen känna mig nervös eller tycker att det förstör vår vänskap . Jag borde helt enkel blir ledsen... Men det är jag , nu är jag jättteglad och känns som om jag har släpp en ton sten från min rygg.. Känns som han sa ja! .. Är det bra eller dålig ? För oftas brukar man ju mår dålig när det händer dåliga saker ( ni förstår ) man känner på sig att något är fel.. men det här är tvärtom.. Konstig men bättre än att känna dålig och gråter.  Känns bra! Orka inte gråta ...

Idag var det öppen skolan. Hade matte, franska och kemi.. blev klar med kemi och nu är det den andra delen kvar! ...
Kul var det men man blev jätte trött.. Så nu ligger jag här och kolla på film samtidig slänger in en inlägg!

Vad ska ni göra idag? själv så vet jag inte men kanske dra till tjejerna och har kul ! kanske slänger in en inlägg senare!!

Kram **
<3


Mina fötter har inte känsel!

Tja... Har kommit hem nu från vinterdag! .... Det gick bra mina kompisar fick 10 fiskar xD Yeah.. Jag gled mest runt och var fotograf =D ... Mina stövlar fick jätte dålig betyg, iaf idag! Läckte in vatten och kallt .... Men sedan blev det läger eld... satt med söttisen och mysade =) ... Sen drog   vi hem, tidigare än vad vi hade bestämt!
När jag drog av mig skorna märkte jag att mina fötter värkte och hade ingen känsel :S ,,
Hehe får ta ett varm bad!

I alla fall... just nu försöker jag får kontakt med söttisen men han verka vara tjuri.. Vet inte vad som hände vid läger elden men han blev tjuri på mig och ignorerade mig ! .. Hell..
Är just nu på väg att gråta ..

Skriver mer hur det gick.. ska får tag på honom.. om han inte svara, åker jag hem till han och banga in dörren och dra honom i tröjan och pussar han =S

Hehe

Kram**

Oh Nooo!

Tjo!! Ta just nu break från garderoben.. Varför? Jo, imorgon är det vinterdag, jag och mina kompisar bestämde oss att pimplar! Fiska! Men inget outfitt som passar denna dag! särskilt sko.. Har bara högklackat eller dojjor! Men år ta mina svarta over knee stövlar, det är kanska kallt att har dem... Men men få köpa nya sko som passa för en sådan dag!
Aja.. det blir grilla och fiska, får ser i fall man får en fisk ! xD


Förresten vad ska ni göra på Alla <3 dag?.. Några tips kanske? Själv vill jag verkligen bjuda ut en kille, men vet inte om jag våga... :S Hehe feg va?!

Ska nu duscha, för imorgon måste hinna med bussen klockan åtta och träffa lärarna innan! Jobbig!

Kram**





Outfit igår ... äntligen fått bilderna!


Fel?!

Jaaa... Såg det nu att jag har skrivit lite fel, assa fel ordformelering! .Bästen sa det.. Thanks! Får verkligen skärpa mig för man kan inte skriva fel någonstans på ÄP... Aja.. får ta smällen och ser hur resultatet kommer ut!

Jag skriv tidigare att jag kommer slänga in bilder på min träningskläder och sååå... men det får vänta för Emmy har tyvärr inte skickat dem! x(

Får ser i fall jag slänger in innan jag lägger mig eller så blir det imorgon..

Ska duscha efter top model så ses...

Aaaa... Vad har ni hittat på inför Valentins'day?.. Hittat dejt eller boy som ni ska vara med ?


Kram**

Back Home

Har nu kommit hem och käkat, gott med nudlar xD ... Träningen var jättekul alla lärde känna varandra bättre ! hehe..
Men vad ska man säga nu, fick veta att killen som jag verkligen gillar, och troligvis gillar mig också, håller på med en/flera tjej/er.. Skit sur just nu.. Han gör mig förvirrad, vi brukade smsa med varandra och varje gång han skriver så är han så jävla söt, skriver massa söta ord och verkligen bry sig. Men i skolan så är han annorlunda.. Jag vet inte vad han vill.. Han flörta med mig, väldigt ofta! Men kanska bara jag som ta det som flört! Vi har varit vänner i tre år.. och nu gör han så här mot mig!?.. Vad menar han med alla Sms och allt "I care" ? Enligt hans kompis så gillar han mig och vill att jag ska vara hans, men han vet att jag gillar honom, eller? Måste jag verkligen gå fram till honom och säga att JAG GILLAR DIG? Jag kan inte fatta att det är tredje gången som jag har fått mitt hjärta krossad i miljontals bitar! Och att jag inte har lärt mig en läxa!

Aja, nu skiter vi i det.. Imorgon är den andra delen av ÄP svenska, vi ska skriva uppsatser i tre timmar =S Så ska dra ner med Nox till Willys och köpa fika till provet! .. Vad kan man ha som är nyttig och bra,... tänkte på ´powerking och lite godis!

Aja ... skriver en inlägg innan jag gå och lägger mig!!

Kram **

Dans ....

Sitter här och fika med sjuorna och åttorna .. Håller på att träna dem till treater dansen.. Jättekul och Emmy har gjort massor med fika, jättegod ! släng in en inlägg när jag kommer hem xD... Hej hej

Kram **

Hide And Seek

Tja! Jag vet att jag har varit lite off med bloggen men just nu så har jag väldigt mycket på gång och är lite små sjuk ... Idag har jag gjort första delen av ÄP i svenska. Det gick bra och hann klart i tid ... Yeah =) Får ser hur uppsatsen ( andra delen ) kommer att blir, men det blir ganska svårt för man ska skriva t.ex. en krönika, artikel eller ett brev, jag suger på att skriva uppsaster helt enkel! ... xD 
Men men, har precis hoppat ut från duschen, orka inte göra det imrogon för måste upp tidigt och släppa Chris till dagis =D ... Ville så gärna slänga en inlägg innan jag ska sova, när man skriver i sitt blogg, egna tankar då, känner det så bra efteråt. Då känner man sig som om man har skrivit av sig lite... sina tankar och funderingar ! ...  Så Jävla skön känsla, jag har inte alltid lätt att snacka med folk om mina känslor för dem är så komplicerade ! ...
Har iaf dragit på mig pyjamas, och sprejat på värmeskydd sprej i håret... Rekommendera denna spray ,den är bra! Den kommer från Maria Nila och heter Flatnings Spray med värmeskydd... fast en sak som jag är verkligen osäker om är om den kan göra/hålla håret rakt. Jag har ju rakt hår, så rakt att om man flätar eller krullar måste man har massor med spray och mousse. Men den skyddar bra iaf mot värme från hår fön och platt tång, inte för att jag anävnder platt tång xD ... Den kostar ca 150 kr ..
Sitter här och kolla på Hide and Seek, har sett den förut men kommer inte ihåg allt som händer. Men den är bra, thriller!

Ahh... jag läste om Miley Cyrus som gjorde kinese pose... Ja, hon kisade med ögonen, men i bilden var massor av hennes kompisar och hennes kille med, Jason.. Kanska respekt lös egentligen men seriös en liten sak till en storsak?!.. nån som inte har något att göra helt enkel..
Själv så är jag asiat bry mig faktisk inte om detta men stör mig att en liten sak och man gör det till en stor sak... Men en sak jag verkligen stör mig på är att vad är det folk har emot asiater?! Egentligen så ta jag det här som mobbning, för jag är inte mobbad en inte heller miss populär men många känner till mig!  Mina svenska kompisar tycker också att detta är mobbning. Jag fattar inte vad folk har emot kinseser, asiater, för dem är ju verkligen smarta.... smartare än många iaf xD ... Bara för att dem har lite annorlunda utseende behöver man faktisk inte mobba dem för det!  Vad har dem gjort för att förtjäna detta respektlös heten !? Alla är unika på sitt eget sätt...!

Men men , så är det i alla fall....

På tal om shopping så har jag fått shopping förbjud, shoppat för flera tusen på en vecka, mammy dont like it! :D En 15-åring som shoppar som Kenza, assa Kenza jobbar och har pengar, men det har inte jag ! Men har faktisk shoppat massor och har garderoben fullt... Men snart dra jag igång med mer vår kläder shopping, handlar lite mer vår, nu med ,och sommar så klart...

Aja måste gå och föna håret, är jätte trött och det bara snurra i huvudet -.-'
Ska verkligen försöka blogga imrogon ... då jag ska lära 7:orna och 8:orna dansa xD ... ska blir skit kul... Återkommer mer med detaljer =)

Kramar **



me today <3


RSS 2.0